Prijavi se i osvoji Raise the Bar stipendiju

Prijavi se s pomoću donjeg obrasca i objasni nam razloge zbog kojih baš ti zaslužuješ osvojiti Raise the Bar stipendiju i usavršiti svoje znanje na jednom od najboljih svjetskih gastronomskih učilišta.

Osobni pristup svakomu kandidatu omogućuje dodjelu stipendije koja najbolje odgovara profilu i potrebama kandidata.

– Dobitnici Raise the Bar i Budi Foodie stipendija 2019.

Prijave za Raise the Bar stipendije 2023. su u tijeku!

Prijavi se putem obrasca do 1. veljače 2023. godine.

Više informacija o Raise the Bar stipendijama možeš saznati ovdje.

Raise the Bar stipendije 2022.

Ante Kapović, Marija Prša, Monika Gubić te Rok Smonkar su dobitnici Raise the Bar stipendija 2022. Stipendije su im uručene tijekom svečane večere povodom izdavanja vodiča Gault&Millau za 2022. godinu.
Dobitnici školovanja odabrali su svoje prestižne kulinarske škole – Rok ALMU u Italiji, Ante i Monika le Cordon Bleu u Istanbulu, dok se Marija odlučila za Ecole Ducasse u Parizu.

    *Priloži svoj životopis
    *Priloži motivacijsko pismo
    Priloži pismo preporuke
    Suglasan sam da Coca-Cola HBC Hrvatska može obrađivati moje osobne podatke sadržane u ovome obrascu isključivo za potrebe organiziranja i provedbe ovoga projekta te da ih za druge svrhe ne može obrađivati. Više informacija o tome kako postupamo s vašim osobnim podacima možete dobiti u našoj Obavijesti o zaštiti privatnosti i kolačićima. Ovaj pristanak moguće je opozvati, bilo djelomično ili u potpunosti, u bilo koje doba podnošenjem zahtjeva putem ove poveznice ili slanjem e-pošte na adresu: [email protected] Više informacija dostupno je na internetskim stranicama Coca-Cole HBC Hrvatska.