Prijavi se i osvoji Raise the Bar stipendiju

Prijavi se s pomoću donjeg obrasca i objasni nam razloge zbog kojih baš ti zaslužuješ osvojiti Raise the Bar stipendiju i usavršiti svoje znanje na jednom od najboljih svjetskih gastronomskih učilišta.

Osobni pristup svakomu kandidatu omogućuje dodjelu stipendije koja najbolje odgovara profilu i potrebama kandidata.

Dobitnici Raise the Bar i Budi Foodie stipendija 2019.

Nikolina Putica dobila je stipendiju za učenje restoranskoga menadžmenta u školi Le Cordon Bleu, Tibor Valinčić dobio je stipendiju za kulinarske vještine u Akademiji Intrecci Alta Formazione, a Marina Levak dobila je stipendiju za slastičarstvo u školi Ecole Nationale superieure de patissierie – Ducasse & Thuries.

Raise the Bar stipendije namijenjene su kuharima, slastičarima te osoblju za posluživanje u restoranima. Kako bi se prijavili morate imati iznad 18 godina, najmanje jednogodišnje radno iskustvo u ugostiteljstvu i izrazitu želju za učenjem i usavršavanjem svojih vještina!

    *Priloži svoj životopis

    *Priloži motivacijsko pismo

    Priloži pismo preporuke

    Suglasan sam da Coca-Cola HBC Hrvatska može obrađivati moje osobne podatke sadržane u ovome obrascu isključivo za potrebe organiziranja i provedbe ovoga projekta te da ih za druge svrhe ne može obrađivati. Više informacija o tome kako postupamo s vašim osobnim podacima možete dobiti u našoj Obavijesti o zaštiti privatnosti i kolačićima. Ovaj pristanak moguće je opozvati, bilo djelomično ili u potpunosti, u bilo koje doba podnošenjem zahtjeva putem ove poveznice ili slanjem e-pošte na adresu: DataProtectionOffice@cchellenic.com. Više informacija dostupno je na internetskim stranicama Coca-Cole HBC Hrvatska.