Raise the Bar konferencija je godišnje događanje namijenjeno profesionalcima iz HoReCa sektora na kojemu imaju priliku čuti najnovije trendove iz područja ugostiteljstva, gastronomije i turizma te priliku za međusobno umrežavanje.

Konferencija je proizašla iz višegodišnje HoReCa konferencije Coca-Cole HBC Hrvatska, koja je vrlo brzo postala jedan od najvažnijih događanja u HoReCa sektoru s ciljem ukazivanja na važnosti razvoja znanja i kvalitete usluge.

Cilj je konferencije upoznati publiku s rezultatima istraživanja i trendovima kod potrošača, ponuditi im pregled aktualnog stanja na domaćem i stranom tržištu te s pričama uspjeha domaćih i stranih gostujućih predavača. 

Raise the Bar konferencija 2021

Više informacija o Raise the Bar konferenciji za 2021. godinu bit će objavljeno uskoro.

Raise the Bar konferencija 2020

Zbog specifične epidemiološke situacije uzrokovane bolesti COVID-19m u 2020. godini Raise the Bar konferencija je organizirana virtualno za preko 200 kupaca s tri tržišta – Slovenija, Bosna i Hercegovina i Hrvatska. 

Na konferenciji je glavna direktorica Coca-Cole HBC Hrvatska, Ruža Tomić Fontana, dala kratki pregled stanja na tržištima u novoj realnosti. Gostujući predavač, Moe Aljaff, kroz svoju je inspirativnu priču pokazao sudionicima konferencije na koji način je on uspio održati poslovanje, ali i rasti u „novoj realnosti“, dok je Filip Verbanac, direktor Odjela za jaka alkholna pića, kavu i ugostiteljstvo gostima dao kratki pregled projekta Raise the Bar te najavio dolazak novog proizvoda – kave Costa Coffee na hrvatsko i slovensko tržište.