Prijavi se na akademiju
Raise the Bar

Prijavi se s pomoću donjega obrasca i predstavi nam se videoisječkom!

Ne moraš se služiti profesionalnom kamerom, dovoljno je da se snimiš mobitelom. Kako bismo ti olakšali prijavu, pogledaj primjer ispod!

Prijavite se i ne zamarajte se omjerima i vrhunskim receptima!

Predstavite nam se videoisječkom u trajanju od najviše jedne minute u kojemu ćete nam objasniti što vas je potaknulo na prijavu i zašto ste vi kandidat koji treba pohađati obrazovni program. Radite u ugostiteljstvu i turizmu te znate koji vas sastojci pića najbolje opisuju? Pokažite nam i to! Otkrijte nam sebe, a mi ćemo vam pomoći da unaprijedite svoje piće s pomoću novih znanja i tehnika na kraju obrazovnoga programa.

  Priloži pismo preporuke

  Prijavite se i ne zamarajte se omjerima te vrhunskim receptima!
  Predstavite nam se putem videoisječka u trajanju od najviše jedne minute u kojemu ćete nam objasniti što vas je potaknulo na prijavu i zašto ste vi kandidat koji treba pohađati obrazovni program. Radite u ugostiteljstvu i turizmu te znate koji vas sastojci pića najbolje opisuju? Pokažite nam i to! Otkrijte nam sebe, a mi ćemo vam pomoći da unaprijedite svoje piće koristeći se novim znanjima i tehnikama na kraju obrazovnoga programa.
  Uplodaj svoj video (max 50MB)

  Dozvoljeni formati videa su .mp4, .avi, .mov, .flv i .wmv
  Suglasan sam da Coca-Cola HBC Hrvatska može obrađivati moje osobne podatke sadržane u ovome obrascu isključivo za potrebe organiziranja i provedbe ovoga projekta te da ih za druge svrhe ne može obrađivati. Više informacija o tome kako postupamo s vašim osobnim podacima možete dobiti u našoj Obavijesti o zaštiti privatnosti i kolačićima. Ovaj pristanak moguće je opozvati, bilo djelomično ili u potpunosti, u bilo koje doba podnošenjem zahtjeva putem ove poveznice ili slanjem e-pošte na adresu: DataProtectionOffice@cchellenic.com. Više informacija dostupno je na internetskim stranicama Coca-Cole HBC Hrvatska.